Glad midsommar!

fotbollsskolan igår var lika kul som de andra dagarna, vi hade smålagsturnering på förmiddagen. Sen efter lunch hade Emily och Ronja strafftävling för de låg först i poängen av tjejerna, man samlade poäng varje dag sen den som fick mest fick en glass, det var en tävling med killar och en med tjejer, emily vann :)
idag e det midsommar och jag mamma o pappa ska till kompisar :)
sen sover vi där och imon när de åker hem stannar jag kvar med Natalie och My så ska vi ha myskväll (a)
kommer antagligen ett inlägg sen vad jag har på mej :)
GLAD MIDSOMMAR ALLIHOP :D
pussssssen! ♥

Fotbollasskola


Helloou ja :D

har varit på fotbollsskola idag, igår och i måndags, var skit kul. i måndags hade vi typ turnering på förmiddagen sen på eftermiddan spelade vi beachfotboll. Efter fotbollsskolan satt jag emily, amanda, persson och oscar kvar en liten stund sen stack jag emily och amanda till beachplanen och tränade emily till målvakt till åhus.
på kvällen hade vi spelar möte med fotbollslaget, där vi  pratade om smögen. Sen låg emily på mitt rum och försökte klara ett 1000 bitars puzzel på en kväll. Det gick inte så bra där kan jag säga ;)
igår hade vi också turnering på förmaddan, sen på efter middan var vi på badet. hahah, det var typ bara jag och lina som ville bada :p
idag spelade vi elva-manna match på förmiddan sen hade vi nån tekning tävling :)
efteråt hade vi vattenkrig, killarna mot tjejerna. Man blev ju inte liteblöt där, haha.
ochochochoch vet ni vad? det är bara EN VACKA KVAR TILL SMÖGEN :D



hahahha :D

sorry för att det inte är ny bild + att min spegel är LITE smutsi :S

BILDER!

BILDER FRÅN DAGEN INNAN SKOLAVSLUTNINGEN!
med Amanda och Rebecca♥













BILDER FRÅN SKOLAVSLUTNINGEN!♥
 Mikaela (shakeson), Emily (fished) och jag (prutson)

































Mikaela♥ (shakeson)

jag♥ (prutson)

Emily♥ (fished)



dålig uppdatering... igen...

Hello,,,, än en gång FÖRLÅT för dålig uppdatering, men palla typ inte nu på sommarlovet för jag gör så mycket hela tiden. Men jag ska försöka bättra mej!
Idag har jag varit hemma hela dagen fast jag har rensat orgäs, och varit och pantat, och kollar på skärgårdsdoktorn med mamma o syster :)
Ble faktiskt rätt nöjd med rensningen och vi fick ju pengar :D
imon lovar jag att läägga in lite bilder på vad som hänt :)
pussen.


före...

...efter :D


förlåt för dålig uppdatering...

FÖRLÅT för dålig uppdatering, min laddare till datorn e sönder så har inte kunnat använda den men nu tog jag systers laddare :)
iallafall så sov jag över med Amanda och CC från torsdagen till fredagen (skolavslutningen) och det vas sjukt roligt! Vi gick ut och fotade på en lekplats, haha, och rätt som det såg vi att det satt en gubbe och kollade på oss genom sitt fönster. så vi gick vidare till en åker och tog foton där och då kom det ut en gubbe och kollade på oss där också så vi sprang somfan! HAHA.
Igår, på skolavslutnigngen var jag hos Emily med Micki, vi hade det fett kul! Jag och Micki ville fota hela tiden men Emily bara, men jag e inte på foto humör... Men till slut tog vi foto :D
haha klockan kändes som typ fyra när hon bara va två för vi slutade u 9.30, paha :D
idag har vi spelat match mot Staffanstorp och vi vann, yeey, vi har vunnit alla matcher utom två  en av de har vi förlorat och en lika...
Men bilder från alla dagar kommer när jag fått dem ;)
pussen ♥


JOBBAT!

Hallo ja ;)

idag har jag Rebecca och hennes komips jobbat på " Gentlemannadagen" på Jägersro, morfar fixade det till oss han har ju häst!
Så vi satt vid piratskeppet krausellen alltså. Men fyfan vad lökigt det var alltså, så nu har jag en FUL bonnabränna :((((((
Jaja, var iallafal värt pengarna, 400  kronor. Och det var faktiskt riktigt kul. Och det var kul och se de små ungarna bli så glada av en så liten karusell! ;)


Fick fina t-shirtar och kepsar där också  ;)


så när jag kom hem fick jag ta på mig pappas mjjjjjuka tröja :DDD


RSS 2.0