Onsdag

hello bloggen :)

dagen idag har väll varit som vanligt, ganska lugna lektioner det händer innte så mycket i skolan nu, och inte så mycket läxor :D
Ikväll blir det fotobll, har inte tränat sen förra onsdagen så det känns som en evighet sen. Men först blir det kollar på oth nu som är på tv och sen lite läxor eller ja dom få vi har denna veckan :)
puss♥


kär och galen

Sitter och kollar på kär och galen , haha det är ju fan skit kul, jag har inte sett det innan.
Men jag har skit ont i ryggen så jag vet inte hur jag ska sitta. Jajaj,
när detta är slut så får det bli sängen för min del, jag är supertrött.
japp men vi hörs imorgon, puss♥


Tisdag

dagen har varit skitbra :) Vi hade håltimme sista lektionen men vi var ändå tvungna att sitta och vänta för det var ju konfa efter. Men vi satt ett gäng på gradängen och hade skit kul, pahahah. Sen var det då konfa och vi pratade om dop och gjorde dramatiseringar elle vad dom kallade men jag kallar på en liten pläs. Pahahha, jag var Jungfru Maria och fick hålla i en docka som skulle vara Jesus, hahah. Nu sitter jag på mitt rum oh fryser ihjäl, här är svin kallt :(
puss på er♥


Måndag

halloj :)

Jag blev klar med min väska på slöjden idag, blev faktiskt jättenöjd :D jag har alltid velat ha en sån!
Resten av dagen var också bra, vi har bara två läxor denna veckan än så länge :)
Jag sa ju att jag skulle gå och lägga mig tidigt igår och det gjorde jag, jag la mig vid halv nio och kollade på ett avsnitt one tree hill sen släkle jag men jag kunde ändå inte somna förren typ halv tolv p.g.a den jävla blåsten...-.-
ikväll är det en träningsfri kväll så jag ska väll bara ta det lugnt och lägga mig tidigt ikväll också.
vi hörs senare, puss♥


jag idag :)


väskan jag gjort :)Måndag

1: advent

asså förlåt att det nog blir ett kort inlägg men jag är så trött att jag knappt vet var jag har röv'a.Kan inte fatta att det reda är första advent bara fem veckor kvar till julafton ;)jaja, vi vaknade iallafall vid halv tio sen började gudstjänsten vi skulle på elva. Där var egentligen mat där efter men vi hade ställt klockan så vi åt frukost precis innan vi gick så vi var inte så sugna på julbord då :/
 Vi gick i stället hem och tog fotbad och ansiktsmask. En timme efter att dom stuckit hem så träffades vi ju igen med laget för vi skulle ju sälja julgodiset vi backat och 21 lotter, kan ju säga att efter ståt fyra timmar där var man ganska less på det, men som tur var så var maten klar när jag kom hem och jag trodde att jag skulle få lite mer energi men fy sören var trött jag är. ska gå och lägga mig jättetidigt idag typ åtta, haha.
Här är det halv orkan också så man blåste ju nästan iväg när man gick runt där och sålde lotter -.-
nä men vi får la höras imorgon :)
puss♥


haha en jättegullig bild på mig, pahah nä men det får ni leva med ;)


Sanna & Lina :)






jadå vi är fult normala (y)

julen är här, och lyser frid på jorden...

nu sitter dom uppe, mina fina stjärnor :) har städat rummet har bara dammsugningen kvar så nu känns det bra. Man blir alltid så glad när man precis har städat man känner sig så stolt ;)
snart ska jag duscha sen sticker mamma och pappa så jag får vara hemma lite själv innan Sanna och Lina kommer för 98:orna i vårt lag Lina är en av dom spelar cup idag så dom kommer hem sen ikväll så äter dom här :)
Avundas på min storasyster Rebecca för hon är i ullared, men hon ringde iallafall för en stund sen och fråga om jag ville ha något :) så snällt :D
puss♥

lördag

yees tre av fem tidiga mornar klara :) gick upp vid halv sex som de senaste två lördagarna. Det första huset vi kom till stod där en lapp att första gången dom skulle ut och hämta sina bullar utanför dörren så var där bara en påse med ett hål i och att dom ville att vi skulle kontakta dem. plus att dom hade lagt ut påsen med hål i. Men vi skrev en lapp och sa att vi trodde  att de kunde ha varit ett djur annars visste vi inte. Men när vi delat klart bullarna sa jag till tova att vi glömt att titta på påsen så vi vek upp den och,,,, asså det såg ut som om någon klippt ett hål i den det var verkligen bullformat och helt raka linjer. Så vi frågade hon vi köper bullarna av och hon tror inte heller att det var ett djur.
Men jag gick hem och fick en lite blund tror jag iallafall. Nu städar jag för fullt och ska sätta upp mina stjärnor sen.
Men jag ska nog ta en macka eller något nu, jag känner det börjar kurra i magen :)
puss♥

bullmorgon imorgon -.-

kul att jag ska upp halv sex imorgon så jag måste gå och lägga mig efter idol uttröstningen annars kommer jag dö imorgon?! NEJ INTE KUL. Vi kommer tjäna typ 2000 allt som allt = inte värt det. Hon som vi köper bullarna av sa att vi skulle bolla med priset men när vi betallar tar hon fullt pris så hon tjänar mer på det än oss -.-
jaja imogron blir det bara ta det lugnt och fixa lite här hemma sen kommer Sanna och Lina hit och sover här :)
puss♥

Svar

Jag fick svar på min kommernar på en fanblogg :D


man ser kanske in så bra men där står så här:

Johanna skrev såhära: vit ni inget om att han varit på sjukhus?
svar
: jo jag har hört men det kan ju bara vara ett rykte på valde att inte skriva om de om det inte kommer ut bevis! men jag kan väl skriva det ryktet som går...
DET SÄGS ATT: Justin fick en astma attack under en intervju och fördes omedelbart till sjukhus

FREDAG :D

chacha ;)

skolan idag var bra vi slutade ju kvart över ett (y) vi spelade minihandboll på idrotten eller ja vi var sex stycken dom andra spelada bandy -.-' men det funka och det är den första idrotten på hur länge som helst som jag blev så svettig, tur att jag hade handduk med mig :)
nu sitter jag och lyssnar på Rihanna :D ikväll blir det mys med familjen och titta på idol :)
sen imorgon sover Sannis här :D
puss♥


torsdag

vaknade tre imorse och var genom svettig, hade en mardröm om min lärare?! Jag kunde iallafall somna om efter en lite stund av oro att läraren var i mitt rum, haha. Efter skolan skulle vi dela ut lappar om vem som ville köpa ägg, och vi trodde att det skulle ta en sådär en timme kanske en och en halv, men det tog två och en halv. MEn det vart ändå lite kul, men svinkallt och smart som jag är hade jag ju mina converse på min så jag frös nästa tårna av mig :( Men efter att våra tränare kommit med nya papper två gånger var vi klara och och cykkla hem och åt köttbullar och makaroner med pappa. Sen tog jag en lång varm dusch för att få tillbaka värmen. Nu sitter jag och tar det lugnt kollar på bloggar och lyssnar på musik :)
puss♥


Belieber


BELIEBER♥


träning

har precis kommit hem från fotbollen, en riktigt rolig träning med mest lir och lek :)
Imorgon ska vi ut och dela ut lappar för vi ska sälja såna backar med ägg med fotbollen,
som vi kommer och lämnar var tredje vecka. Mamma hade gjort god soppa när jag kom
hem så jag åt medans vi kollade på halv åtta hos mig, gillar ändå det programet så mysigt :)
Nu kollar jag på arga snickaren för det finns ju inget annat :(
puss♥

onsdag

helloo :)
Idag har det varit min prefekta hårdag, pahaha låter konstigt men mitt hår höll sig platt hela dagen i skolan och blev inte konstigt förren när jag kom hem. Mitt hår brukar böja sig eller vad man ska säga där nere i topparna och i topparna på det uppklippta, eftersom jag har jättelockigt i mig själv, men idag höll det sig :D jaj nog om det dagen har varit som de flesta andra. tycker dock att snön snart får komma för man vill ju ha snö på förta advent men det är fortfarande plus grader så det kommer inte bli snö förren det bli minus ju :(
ikväll blir det fotboll, hoppas det inte blir så kalt då, sen kan minus graderna komma imorgon (;
puss♥


tisdag 22/11 :)

förlåt för att jag inte lagt upp förren nu men efter skolan var det ju konfa. Där vi gjorde såna kransar som man hänger på dörren, dom skulle vi tycligen sälja på julskyltningen nu på söndag, men jag tror inte att någon kunde så våra ledare skulle göra det själv. Själv ska jag ju stå med fotobllslaget, alla knäck och ischoklad vi bakade i söndags ska ju säljas :) sen kommer farmor och mormor och Tommy hit och äter. Men om vi inte ska stå hela tiden från tre till sju så ska jag väl gå lita själv också :) Nu har jag precis duschat och ska nu kolla på lite tv och göra en kopp te :)
igår fixade jag och syster julklapp till en av våra kusiner och vi har hittat klart till pappa och en sak till mamma men vi ska ha en sak till, sen har syster sagt till mig vad hon vill ha så nu är det bara nårga julkappar kvar eller ja ganska många men ändå ;)
ååh just det förlåt för att jag har såååååå tråkiga rubriker men jag har superduper dålig fantasi när det gäller sånt så ;)
puss♥

önskelista

Nu är ju julen påväg så mamma tjata på mig att skriva önskelista så jag gick in på ginas hemsida och hittade en massa fint hittade också några saker på H&M men bara smycken :) Sen ska jag önskar mig en mobil av mammi o pappi, och en parfym som jag inte valt ut än ;)
här är lite av sakerna jag hittart :)



sen hittade jag denna som jag tycker är skit fin men den är nog lite mer nyårsklänning tycker jag, eller vad tycker ni?  :)


låååång måndag

hiii :)

Dagen har varit super :) hah nä men den har väl varit som vanligt,eller nä dagen har kännts jättelång.... Jaja, snart är jag klar med min väska som jag gör i syslöjden, har alltid velat he en sån väska och när läraren sa att vi skulle göra väskor ritade jag irekt upp en skiss på en sån :D ni får se den när den är klar :)
Nu har jag precis kollat klart på dom en miljoner inlägg man kollar på på en dag så jag tänkte att det var väl dags för mig att göra ett också :)
ikväll blir det göra de läxor som vi fått och bara mysa.
pusssss♥


jag har alltid tyclt det e fint när man har det lite så upppuffat och nu när jag kom hem så kom jag på ett bra sätt så jag får väll prova det nån dag :) (y)

söndag

förlåt att jag inte la upp igår, jag hade helt enkelt inte tid. Jag vaknade ju först vid halv sex och delade ut bullar sen cyklade jag hem och sov lite till (y) Vid halv tolv tog jag och kusin bussen in till lund för att se breaking dawn part 1, den var sjuktbra den bästa enligt mig, kan v armt rekomendera den. Sen kom vi hem och då stack mamma, pappa o syster och jag och Claris gjorde tacos med radion på högsta volym ((:
Sen chillade vi mest och kollade på så mycket bättre och sen film :)
idag vaknade vi vid tio och sen låg vi och morna oss i typ en timme ;)
Sen kollade vi på reprisen av så mycket bättre fast vi såg den igår,haha. Men sen kom Jenny och Stefan och hämtade henne och jag gjorde mig iordning, för jag skulle ju baka julgodis med fotbollslaget. Vi bakade i tre timmar och vi gjorde knäck och ischoklad. det blev 69 påsar allt som allt som vi ska sälja på söndag på julskylltningen. Nu har jag precis duschat och nu ska jag kolla film med familjen
puss♥

CLARIS :D

sitter med kusin och sjunger till gamla låtar, snart blir det pappis gooooda pizza och sen börjar vår twillight
kväll, vi hade tänkt se två ikväll och sen eclipse imorgon men vi får nog se den ikväll också för vi kommer nog inte hinna imogron på morgonen. Jag ska ju upp vid halv sex men vi hoppas på att hon inte vaknar. Sen ska vi bara ta det lugnt och kolla på film imorgonkväll. Vid halv tovl tar vi bussen in till lund för att se BREAKING DAWN, iiiiip är jag taggad eller är jag taggad?! :D
puss♥




FREDAG :)

fredag, fradag, fredag, fredag :D

dagen har varit så bra, på lunchen gick jag och några kompisar till ica för man fick grattis kanellbullar, godis och pepparkakor för dom är den 2:a bästa affären i sverige tror jag att det var. Sen hade vi bara en lektion kvar :)
snart kommer claris hit för twillightkväll. Jag vet inte om jag sagt det men har har beställt mitt första plagg från members. en träningströja och den hade kommit idag, blev jättenöjd.
imorgon kväll blir det bara jag och clara, mammi och pappi ska iväg och Rebecca också, men vi ska bara mysa och titta på film :D
puss♥


framsidan, inte världens bästa bildkvallitet menmen


och baksidan, fast här har jag ju vanlig bh.
det är iallafall en lila tajt t-


trosdag

helloo :D

dagen har väll carit som vanligt. Jag och Tova skulle räkna ihop hur många bullar vi skulle beställa denna veckan och upptäckte att vi blivit av med tre stycken så nu letar vi för fullt och om vi inte hittar dom så får vi knacka på husen igen, för vi vet vilka hus det är men inte hur många bullar de ska ha.
Jag har haft hicka typ fem gånger idah och gud vad jobbigt deet är, pahah inte för att ni ville veta det men xd
imorgon kommer claris hit och vi ska kolla på de tre först twillight filmerna så att vi är redo på lördag :D
puss♥

onepiece :)

tog med min onepiece till träningen så slipper jag byta om igen när jag kom hem för det gör jag ändå nästan alltid. Men jag tar med onepiecien typ alltid också ;) Kom hem och åt god spagetti carbronara, och nu tittar jag på arga snickaren och i reklamerna lyssnar på musik :D Hon i familjen är jättekonstig xD
puss♥


onsdag

sitter och chillar framför one tree hill avsnitt på tv som jag såg på för ungefär en vecka sen ;)
skolan har varit okej, vi började med en timmes läs bara för att vi läser så många böcker just nu, men jag måste ändå läsa typ 60 sidor till på tisdag i en av böckerna -.-
På lördag ska Claris komma hit eller hon kanske kommer på fredag så att vi kan ha twillight kväll för på lördag ska vi kanske se Breaking dawn :D
ikväll blir det fotboll.


körde på en lite slappig stil ida ;)

låtar ;)

riktigt bra låtar ;)

 


tisdag

Dagen har varit sådär, jag har varit trött och hängig hela dagen. Och jag måste läsa typ hundra sidor i en av böckerna vi läser i skolan till nästa tisdag. Nu ska jag göra lite läxor. ikväll blir det bara ta det lugnt, paha det känns som jag skriver det alltid :(
Men jag är jätte avundsjuk på min syster för hon ska på det där dom vissar alla tre twilight filmerna och sen vid tovl vissar dom breaking dawn, vill också! Dom har ju bytat åldersgränsen till 11-år nu :D Så jag och Clara kanske ska se den på lördag.
Nä nu måste jag sätta igång med läxorna.
puss♥


måndag

ahh hur skön är inte känslan av att man ät trött för att man har tränat? SKITSKÖN, fats vi spelade träningsmatch mot sjöbo och vi vann med 1-0 (y)
nu sitter jag här och kollar på ensam mamma söker och har precis drukit te och ätit mina första pepparkakor för den här julen :D Älskar julen den är så mysig! :)
Annars har dagen varit bra,vi hade brandundervisning, där var fyra brandmän som kom óch pratade lite och så gjorde vi HLR på en docka, han ena var jätterolig. Där var två killar och så gick den ena till en grupp med killar och skulle vissa HLR på dockan och så kom han roliga till oss, så han andra bara "ja okej, men jag tar killarna på får du tjejerna då?" och han roliga bara "ja som vanligt då eller?" PAHAHAHAH ;D vi har ganska många läxor som vanligt men, ja.
Ska gå och lägga mig efter ensam mamma söker, jag har ju börjat om på oth nu igen ;) tahah men 8.ans säsong slutade skit bra. Och min kusin säger att det ska komma en säsong 9 :DDDDDD Guuud isåfall LÄNGTAR jag! :D
puss♥


haha jag hittade en bild på mig för tre år sen som min fina syster tagit ;)

vi tänker på dej farfar

i miss you, i miss you smile, and i still share a teare even once in a while, and even do it's defrent now you´re still here somehow.


söndag

hello :)
dålig uppdatering idag men jag har varit hur trött som helt, vi vaknade vid halv elva och sen kollade vi på det så mycket bättre avsinttet som gick i repris från igår, Hon åkte hem sen och jag började fixa mig. Hos mormor blev det god mat och mys med kusinerna :) Nu ska jag snart gå ner och äta lite godis sen ska jag gå och lägga mig tidigt idag så jag kan bli pigg, jag är alltid trött känns det som :(
puss♥


jag körde på lockigt hår idag :)

lördag kväll

kvällen har varit bra, vi åkte vid fem tiden och vi åkte in om farfars grav. Imorgon är det ett år sedan han dog så vi stod där en liten stund och tände ett ljus och bara tänkte. Kusinerna kom också dit. Farmors kalkon var  lika god som vanligt, alltså SUPERGOD, jag åt så mycket att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, och efter det var det glass och sen spelade vi pictunary (stavning) det spelet där man ritar så ska dem andra i ens lag gissa, det var jättekul. Sen åt vi tårta också, börjar tro att farmos gödar oss, hahah nejdå :) Men nu är vi hemma och Claris förljde med också för hon har ju inte sett alla avsnitt i säsong 8 på oth och hon har dem inte så vi ska kolla på något ikväll och kanse imorgon innan hon sticker :)
Sen ska vi ju till mormor också imorgon hon fyller år så.
Det är så mycket som händer imorgon 1. Mormor fyller år 2. Min farbror Stefan fyller år (han som vi firade idag)
3. Det är farsdag och 4. Det är ett år sen farfardog.
Men nu ska vi kolla på oth så vi hörs imorgon :)
puss♥

lördag

godmorgon, eller ja morgon och morgon, jag vaknade ju vid halt sex imorse så jag tog barapå mig och stack till kanellbullenskonditori där vi skulle träffas. Vi delade in alla i påsar så att vi bara kunde cykla och dela ut dem sen. Jag och Tova hade bara 8 hus plus våra egna så det gick jättesnabbt men vi frågade inte överallt som vi skulle eftersom jag var sjuk, men vi hade tänkt göra det tills nästa vecka så vi får lite fler. Det var iallafall svinkallt även fast jag hade jättemycket på mig. När jag kom hem tittade jag lite på tv så att jag skulle bli trött igen sen somnade jag och vaknade vi tio tror jag att hon va. Så nu har jag precis ätit frulle och ska nu göra mig iordning inför dagens fotbollstärning. Usch jag har inte tränat på en hel vecka och jag är fortfarande lite förkyld men det ska säkert gå bra :) det är ju bara en timme idag. Ikväll blir det ivåg till farmor och äta hennes JÄTTEGODA kalkon! puss♥


Justin Bieber <333333333

sitter och lyssnar på Under the mistletoe. Justin Bieber nya julskiva, egentlige inte bra att börja lyssna på jullåtar så här tidigt, man får ändå inten julkänsla det är för tidigt. han skulle släppt den lita senare kan jag ju tycka. Men den är skitbra! Många nya låtar och det är både possitivt och negativt, man vill lixom ändå ha dom gamla vanliga låtarna ;) Men ändå bra med nya lixom, haha ;) Som tur är så finns det gamla låtar också på den :D
puss♥

nä har försökt nu i typ tjugo miuter men bilden vill inte upp så ni får klara er utan :(

FREDAG :D

slutade skolan redan vid ett idag, vi skulle sluta ett men vi hade matteprov så man fick gå vid ett om man var klar då :) Resten av skolan har varit som vanligt. Det känns som drt har hänt något speciellt men jag kan inte komma på vad det skulle kunn vara så. haha. ikväll blir det bara ta det lugnt framför idol och gå och lägga mig i tid för jag ska upp tidigare än vanlig skoldag imorgon då vi ska dela ut bullar med klassen. puuuh det kommer bli jobbigt! Men det possitiva är att jag kommer komma hem vid senast åtta tror jag och jag kommer ju inte kunna sova då igen när jag varit vaken i mer än två timmar så då har jag hela dagen framför mig ;)
puss♥





såg ut så här idag, pallade inte fixa håret imorse så jag satte upp en knut ;)


torsdag

sitter vid mamma o pappas dator jag kom hem för en liten stund sen och orkade inte sätta på min för jag ska ändå gå och lägga mig nu ;) Men skolan var ganska jobbig jag var jättetrött + att vi läser två böcker med skolan nu en med hela högstadiet och en dag innan det börjar säger min lärare Hans att vi ska göra det med svenskan också så nu läser vi två böcker och har två bokcirklar på fem veckor.... :@
Efter skolan körde Marie Sannas mamma oss till dalby där Sannas faster hämtade oss och vi körde vidare till staffanstorps kyska. Där passade vi sannas lilla kusin medan hennes faster gjorde mat som alla skulle äta efter gudstjänsten. Gudstjänsten varade bara tjugo minuter och sen åt vi Ankis goda spagetti och köttfärsås :)
Håkan kom sen och körde hom oss. Så det var iallafall en rolig eftermiddag efter den jobbiga skolan ;)
puss♥


hahha hittade en gamalbild från 2009 när vi var i österrike :)

kryar på mig!

sitter nyduschad med myskläder och en stor kopp te i handen, och tittar på arga snickaren. Tycker dock att det programet är lite smått konstigt men gillar det ändå av någon andledning :)
dår se om jag går till skolan imon men jag sätter klockan så får jag se hur jag mår. Men jag ska iallafall med Sanna till staffanstorp på eftermiddan för gudstjänst, vi måste ju gå på tio stycken innan konfirmationen i maj och vi ska helst gå fem innan jul och fem efter. Och seg som jag är har jag bara gått på en, så nu blir det fantamej att ligga i hårt ;)
puss♥


sitter med min favirot tekopp, en stor blå med ior på :D

sjuk

har varit hemma från skolan idag, kände direkt när jag vakna att huvet bulta och ont i halsen. Men ja gick ändå ner och åt frukost men det blev inte bättre så jag ringde mammi så hon kunde ringa skolan. så gick jag upp och la mig igen. :( Vaknade sen vid halv nio eller vad hon var av att syster tittade in i mitt rum för att se om jag hade gått till skolan eller var hemma. Men jag tror att jag somnade om igen. Ååh det var inte alls länge sen jag var djuk ju :(Annars har jag bara vilat idg och kollat på oth säsong 8 har bara tre avsintt kvar nu, sen är det slut :(
ja snart kommer mamma o pappa hem och då blir det mat och sen får jag se om jag går till skolan imorgon.
puss♥

tisdag

kul att jag gjorde ett inlägg igår som inte kom upp, hmm :(
imorse hade jag utvecklingssamtal, och gud vad trött jag var asså det var helt sjukt. Men jag mådde inte helt bra heller hade ont i halsen och huvet och kände att jag börja bli förkyld :(
dagen fortsatte och jag mådde så hela dagen, sen var det konfa och som tur var tittade vi på film så man bara låg där och vilade  :)
nu ska jag snart äta och sen ska jag gå och lägga mig tidigt idag och hoppas på att jag mår bättre imorgon.
puss♥


haha igga mig ansikte.... :(
hade inte fler bilder från idag :(

JUSITN BIEBER EMA 2011

Aww min lilla älskling vann tre priser igår :DDDDDD
puss på honom ♥


måndag 7/11

dagen i skolan kändes låååång, hatar första dagen efter lov :( men vi hade inte så jobbiga lektioner och vi fick tillbaka våra svenska prov också, blev ändå ganska nöjd :) Kännde lite stänk av ont i halsen också idag, får hoppas att jag inte blir sjuk, man missar så mycket i skolan då och får jättemysket läxor sen efter :(
hahah dagens roligaste var sista lektionen då vi hade elevensval med sjuorna och niorna, och Tova tappar sin mobil mellan elementet och väggen och det första hon säger är "men ojdå" hahah men vi fick som tur var upp den.
på tal om Tova så ska vi ut i byn ikväll och fråga om någon vill ha bullar på lördag mornar som vi från vår klass kommer med, får hoppas att vi känar en del :)
puss♥


förlåt för dålig bild . Detta hade jag på mig idag ett par slappiga röna byxor med mönster på (eller militärbyxor som killarna i klassen kallar dem) och ett vanligt svart linne, hade  också min gråa runda halsduk för det var skit kalt i skolan :(


EMA :D

EMA galan på högsta volym nudå :D måste ju se på Justin Bieber!!!!!!
hoppas han vinner något fint ;)
men jag ska gå och älgga mej och kolla på länge jag orkar sen stänga av, så jag hinner se så mycket så möjligt.
Kvällen har varit bra först var vi hos moffe och mös med kusinerna sen kollade vi på film när vi kom hem :)
puss ♥


sista dan på lovet

tjuuuu :)

har precis kommit hem från Emily, jag sov där inatt med Jonna, vi träffades vid lite i åtta utanför kyrkogården (det var ju allahelgonsafton igår) så tände vi lite ljus, för Jonnas föräldrar kom med ljus :)
sen cyklade vi hem till Emily och färgade Jonnas hår eller ja slinga och bara lyssna på musik och bara va :)
Vi vaknade vid halv elva tror jag hon va sen stack jonna hem vid halv tolv och då åt vi frukost. Sen nu har jag och mammsi precis kollat på min unikum, jag har utvecklingssamtal på tisdag.
Vid halv tre ska vi åka till Moffe, han fyllde år igår så jag sk agöra mig iordning nu!
och imon e det skola igen, känns inte som det redan gått en hel vecka :o
pussen♥

måla,måla och måla :)

dage  har mest bestått av målning som de senaste dagarne ;)
men nu e det klart så pappa ska bara sätta upp tapeterna nu :)
förutom måla han jag mest kollat på one tree hill och bara slappat, kan behövas det med iblend  :D
ikväll blir det titta på idol med mammi o pappi, och bara vhilla och äta godis :D
nu ska jag snart ner och äta pappas gooooda plankstek :D
puss♥


haha lite målarfärg på tröjan men vem bryr sig egentligen ;)


stökikgt :)

gud det är saker i hela mitt rum! Syster bor ju här just nu eftersom vi gör om hennes så våra saker ligger lite över allt + att här är två st 120 sängar och två tvar och två tvbänkar ;)
jaja nu ska jag kolla film med familjen hörs imon :)
puss♥


hehe ;)


torsdag

hello :)

kvällen igår, jag stack till amanda vid halv nio tror jag, sen cyklade vi och mötte André och Aaron när dom kom med bussen vid tio och då gick vi hem till André för att bada och kolla på film. vi kollade på American Pie, men vi hann inte se hela. Sen följde dom oss till Amanda eller iallafall halvvägs, så vi var väl hemma vid ett.
imorse vaknade vi halv tio och gjorde oss iordning sen följde hon med mig till frissan, första gången jag slingade håret och jag blev jättenörd. Det blv lite rödbruna slingor, o h en klippning. Sen var det bara hem och hjälpa Reebook (min syster Rebecca) med hennes rum. Det är faktiskt jättekul! :)
puss♥


man ser inte slingorna så bra här men :)

cuuup :D

YEEEAH VINNARE I GÅRACUPEN 2011 :D
wiiie, först vann vi kalles kaviar cup  i smögen ,sen a-serien, och nu gåsacupen :D
nu ska jag iallafall sticka till Amanda så går vi till André ocj Aaron kommer också, så ska vi bada och kolla film.Sen sover jag hos Amanda. Imon ska jag klippa mej vid halv elva sen ska jag bara hem och måla rebeccas rum.
pussen♥


bara världens bästa lag ;)

onsdag= cup :)

snart bär det av till Skurup för cup, få se hur de går, förhoppningsvis bra. Men jag kommer nog inte spela så bra.
blev ett kort inlägg, jag ha rinte mer att säga.
puss♥

saknad

tack för åren, trodde det skulle vara vi föralltid, du och jag mot världen.

tisdag

kom precis på att jag inte lagt upp inlägg idag :o
men dagen har gått åt att hjälpa Rebecca att måla sån typ förfärg eller vad det hette, vi målade allt trä hon har och det är taket, och en sne vägg som går ner till vanlig vägg sen. Det var faktiskt kul men det var lite jobbigt, men jag trodde faktiskt att det skulla vara jobbigare, att stå och måla tak. Men jag fick bara liteo nt i naken.Sen var det ara rätt in i duschen för vi hade färg lite överallt ;) Så nu hoppas jag på det bästa att jag inte ska har träningsverk eller ont i nacken imorron då det är cup i skurup :D
gud vad kul det ska bli, jag är riktigt taggad :D


taha jag sitter på dolvet för det är saker överallt i mitt rum eftersom Rebeccca gör om i sitt ;)
+ att rebaccas tv är här och jag använder hennes sladd så man kan se det från datan till tvn och den är inte så lång ;)

RSS 2.0