Ny blogg!

ALLA KOLLA www.johannaaasvensson.devote.se istället för jag har bytat dit, det är mycket lättare att mobilblogga då, men ska fortfaramde ha kvar denna eftersom jag haft den så pass länge!
läs och följ den andra bloggen
puss ♥

onsdag.

hellu,
och förlåt igen för dålig uppdatering men det är jattejobbigt att bloggafrån mobilen så jag kanske ska byta till devote istället, men ja de senaste dagarna har varit sådär, var sjuk i såndags och måndags så jag träffade aldtig sara, tova och amanda, men sen började ju skolan igår igen... hmm ja det var en rejäl start kan jag säga vi startade ochdet känndes inte ens att man haft lov, alla lärare satte igår med läxor och allt. Var med Amanda efter skolan och vi hade jättekul, hahah vi var lite flummiga så vi gjorde en video där vi dansade, eller ja om man nu kan kalla att sitta i min säng och hoppa runder att dana ;) ingen konfa igår då  som ni kanske förstod, den börjar nästa vecka. Idag hade vi hemkunskap två gånger jag amanda och tova kommer ha det nu hela denna terminen för första har vi med vår klass och sen på eftermiddagen hag vi det i elevenlsval ;) haha men det e ju kul så, men niorna höll på och ville byta grupper idag så vi började inte förren typ tjugo minuter efter vad vi skulle, haha. Nu sitter jag och lyssnar musik efter att precis gjort klart matteläxan.
puss♥

justin bieber

Wooow inget går upp mot att titta på never say never!!!

6 januari

Hellllo! Dagen har varit jättebra, malle kom hit vid lite över ett och hon stack precis, men vi hade jättekul, vi spelade wii , och baka bland annat. Haha båda negerbollar blev skit äkliga vi hade u alleless för mycket kaffe, men vi rulla dom i smält choklad istället för cocos det blev godaredå faktiskt ;) Nu kollar jag på oth, blev ni förvpnade?;) hjälp nä men jag har tittat klart på säsong 4 så nu började jag på 5 när dom e vuxna :)) Ikväll år det pappas tur att göra halv åtta mat så det blir tre rätters ikväll också. Min mat igår blev föresten jättelyckad glassen blev jättegod jag hade ju i brownie bitar :) Puss <3 Jag imorse ;)

torsdag :)

Så ja då var glassen till min efterrätt ikväll klar, eller ja den står i frysen. Har varit handlat med mamma också idag, lite saker till min mat bland annat. Min meny är till förrått sallad med risoni. Till huvud rätt blir det Bacon lindas kyckling och klyftpotatis. Och till efterrätt blir det hemmagjord vaniljglass med browne bitar i ;) Snart ska jag går ner och blanda om i gossarna men nu tittar jag på det läskigtaste och mest spännande avsnittet One tree Hill. Sen blir det väl mest ta de lugnt med familjen ikväll och imon åker jag bussen till blentarp till Malle :D

blogga igen :D

Hallo ja jag tyckte det var dags att börja blogga nu igen efter ett ganska långt uppehåll. Ja julen och nyår och alla såna helger är ju över nu men dom har varit toppen, och jag har äntligen hittat ett sätt att blogga från mobilen utan app ;) så om det blir lite fel stavning så är det nog därför ;) ja det blev ett lire sent inlägg för ja hittade precis hur jag kunde lägga in så :)) har precis kommit hem från kusinerna vi var där och åt mat, och planerade lite inför Österrike resan om 7 veckor :D annars har jag väl inte gjort så mycket idag. Imon blir det handla mat med mammi och sen ska vi ha typ halv åtta hos mej här hemma och jag ska göra mat imon så jag får väl fixa lite inför det :) nu ligger jag och kollar på oth och lyssnar på när zack ligger och tuggar ben på min matta ;) Puss <3

RSS 2.0